torstai 7. huhtikuuta 2016

Villavaatteita Babyborn-nukelle

Torkkupeiton kokoisen villatakin jälkeen oli aika mukavaa neuloa pikkipikkipikkiriikkisiä nuken vaatteita. Veljentyttären baby bornilta puuttui kuulemma villavaatteet. No, pitäähän nukella sellaiset olla, eihän muuten näillä keleillä voi ulkoillakaan:


Sukkiin löytyi ohje Ravelrystä täältä. Tein ne hieman kiireessä ja en tiedä, taisi tulla toiseen eri päin sauma kuin toiseen. Noh...


Tumput omasta päästä.


Pipoon ja takkiin löytyi suuntaa-antavat ohjeet Novitan sivuilta. Sovelsin kuitenkin melko lailla varsinkin takin osalta.


Housut on taas omasta päästä sävelletty: lahkeet ensin magic looppina ja sitten yhdistin yhdeksi kappaleeksi. Aika kivat tuli.


Tässä vielä Isävauva poseeraamassa. Ihan asialliset, säänmukaiset kuteet. Nappeina takissa (ja pinneissä jotka ovat tässä kiinni pipossa) itse tehdyt napit maatuskakankaasta.  Lankana setissä Hjertegarnin Woolcott, jota jäi viime keväänä yli kuopuksen villapaidasta.


Näitä oli ihana suunnitella ja kutoa, (paitsi sukat ja lapaset oli tylsät) ja sain menemään sekä punaisen että oranssin langan melkein kokonaan! Vielä olisi kuva tehdä joku nuken mekko, vaan suostuukohan Isävauva enää sellaiseen poseeraukseen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti