torstai 4. helmikuuta 2016

Saniaiskeeppi

Varmaankin jo ennen joulua mukaani tarttui kauniin turkoosi Filigran-vyyhti, josta ajattelin tehdä itselleni huivin. Väri alkoi kuitenkin näyttää enemmän tyttäreltä, ja kun Ullassa oli ohje kauniiseen saniaiskeeppiin niin tartuin siihen kun joululahjaneuleet oli saatu valmiiksi. Tein tätä vuorotellen harmaan villapaidan kanssa: villapaitaa television ääressä ja reissussa ja tätä kun oli enemmän aikaa keskittyä. Pitsi oli kyllä helppotajuinen ja selkeä, mutta 2,5 puikoilla ja ikänäköisenä vaati hiukan keskittymistä. Lanka oli ihanaa, onneksi, koska vielä pari vyyhtiä tummansinistä odottaa laatikossa huikeaa huivi-inspiraatiota.



13v tyttärelle aloitin keepin lasten ohjeella, mutta sitten huomasin, että leveys ei tule riittämään, joten siinä vaiheessa kun ohjeen mukaan olisi pitänyt lopettaa lisäykset, jatkoin niitä vielä samaan tyyliin kuin aikaisemminkin. Siksi alareunassa on helmineuletta vaikka Ullan mallikuvissa ei. Ihan hyvä tuli näinkin (ja säästyin purkamiselta).  Lankaa meni arviolta n. 70g.


Lähikuvaa alareunan pitsistä. Harmillisesti tyttärellä on alla tuollainen epämääräisen kirjava paita, yksivärisen kanssa olisi kuvasta tullut havainnollisempi, mutta kun teini suhtautuu suosiolla valokuvien ottamiseen, niin siinä ei paljon enää säädetä. Kaikenkaikkiaan tämä oli kiva projekti, ja toivotaan että kauniille keepille keksitään myös käyttötarkoituksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti