torstai 24. maaliskuuta 2016

Unelmaiset Anelmaiset

Anelmaiset ovat olleet suosiossa nyt jo jonkun aikaa, mutta minä tartuin niihin vasta nyt ensimmäistä kertaa. Vähän piti jättää krumeluureja pois - virkatut kukat ja silkkinauhat olisivat  menneet minun makuuni jo hieman överiksi.


Lankana tässä 7 veljestä ja ohje on viime syksyn Novitan Sukkalehdestä, Lankalaatikoissa oli jotenkin ihmeellisen tyhjän oloista ja seiskaveikka oli tarjouksessa niin ostin ihania kevään värejä muutaman kerän (oranssia, turkoosia, keltaista ja pinkkiä). Tummansininen oli jämää edellisistä sukista: harmaan ja sateenkaaren ostin ihan näitä sukkia varten. Ongelmaksi muodostui se, että kaikki ostamiani ihania värejä oli myös sateenkaaressa, ja kun olin valinnut 'pohjaväriksi' harmaan niin sateenkaarta saatoin käyttää vain tummansinisen kanssa ja muutenkin piti vähän soveltaa noissa värivalinnoissa.


Ohje oli kiva ja näitä oli oikeasti kiva kutoa, en ihmettele suosiota! Jätin varresta sekä jalkaterästä jotain kuviota pois, koska nämä sukat lähtivät tädilleni, jolla on 36 numeron jalka enkä uskonut että hän haluaa ihan reiteen asti sukanvarsia. Perille ovat jo saapuneet ja kuulemma ovat mieleiset. 


Nilkan kohdalla tehtiin tuollainen hauska kukkarivi. Kuvissa sukkamallina tyttäreni, joka ilmoittikin että hänkin pitäisi tällaisista sukista, joissa eniten olisi turkoosia. Eiköhän sellaiset joskus vielä tule kudottua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti