torstai 17. maaliskuuta 2016

Vähän romanttiset villasukat

Novitan sukkalehdessä (syksyltä 2015) oli kiinnostavia sukkamalleja, joista itselle mieluiselta vaikutti tämä, nimeltään Hallayö. Loin sukkiin alkuun neljä silmukkaa enemmän kuin ohjeessa, jotta mahtuisivat ei-niin-ruipeloihin pohkeisiini, ja koosta tulikin passeli.




Lankana käytin kuplalapasista jäänyttä tummansinistä ja jostain muualta jäänyttä valkoista seiskaveikkaa. Tietenkin, kuten jämäprojekteissa kai kuuluukin, tummansininen loppui kesken joten sitä oli haettava kaupasta lisää jotta jämäprojekti valmistuisi.


Sukat oli kiva neuloa kun koko varren ajan tapahtui mielenkiintoisia. Sinivalkoinen kohokuio nostettuine ja pidennettyine silmukoineen oli hauska, en ollut ennen tehnyt mitään tuollaista.


Sukat oli tarkoitus tehdä itselle, mutta nyt aloin kuitenkin epäröidä. En vielä ottanut käyttöön vaan odottavat laatikossa päätöstä kohtalostaan. Varmaan kohta kaivan ne sieltä itselleni käyttöön, on ne niin kivan näköiset näissä kuvissakin.


Kuvat otettu sörtsikkäästi viemärinkannen päällä kun siinä sattui olemaan kuiva paikka johon aurinko ainakin osittain paistoi. Kuvista suuri kiitos taas tyttärelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti