tiistai 26. huhtikuuta 2016

My lovely Meadow Grass

Olen jo aiemmin kutonut Heidi Alanderin huiveista Nurmilinnun (parikin kertaa) sekä Kaiholan. Kun nyt keväällä (kuten jostain syystä aina!) iski huivinkutomisinto, käännyin taas Heidi Alanderin huivimalleihin päin. Turkoosia Zitron Filigran-lankaa oli jäljellä tyttären keepistä ja tummansinistä olin hamstrannut peräti 200g. Siispä kaksivärinen Meadow Grass puikoille.

Lanka oli edelleenkin ihanaa neulottavaa, tosin täytyy sanoa, että tummansinisessä oli aika paljon paksuusvaihteluita, joita ilmankin olisin voinut olla. Lopputulos oli kuitenkin niin ihana, että annoin kaiken anteeksi. Tummansinistä lankaa jäi vieläkin reilusti yli vyyhti, joten siitä saa aikaseksi toisenkin huivin.


Malli on kaunis ja tuosta langasta neulottuna siitä tuli höyhenenkevyt sekä kuten alimmaisesta kivasta näkyy, kauttaaltaan läpikuultavan ohut.  Kertakaikkiaan ihastuttava huivi, joka jää minulle ja tulee varmasti ahkeraan käyttöön.

Valokuvat on tällä kertaa otettu ruotsinlaivalla ja niistä kiitos taas kerran tyttärelle. Maisemat olivat komeat ja aurinkokin paistoi kuvien ottamisen aikaan, mutta lämpötila oli kerrassaan hyytävä. Ei taida sentään kuvista näkyä kuinka käsivarret ovat kananlihalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti