perjantai 29. tammikuuta 2016

Arne&Carlos- sukat

Viime syksynä ostin Regian Arne&Carlos- sukkalankaa ajatuksella neuloa siitä tyttärelle sukat. Aloitinkin jo tuossa ennen joulua, mutta huomasin että tulossa oli tytölle liian suuret sukat. Tein tytölle sitten toiset tilalle ja nämä tuli minulle itselleni, tosin pienen hautomisen jälkeen.

Aloitin varpaista varteen magic looppina ja kun olin päässyt jonnekin hieman kantapään yläpuolelle, istuin bambuisen pyöröpuikkoni poikki (hups!). Tiettykin toinen kolmosen pyöröni oli silloin jossakin muussa projektissa kiinni. Nooh, eteenpäin sanoi mummo lumessa, jatkoin sukkapuikoilla yhtä sukkaa ja sainkin sen valmiiksi (nilkkapituisena). Sen jälkeen toinen käsittelyyn ja päätinkin haluta niin pitkät sukat kuin lankaa riittää. Eipä siinä mitään. Sukka valmistui ihan ongelmitta.


Kun sitten olin alkamassa pidentää sitä ensin valmistunutta nilkkasukkaa myös polvipituiseksi, huomasin että se loppulanka olikin kateissa. Muutaman viikon jälkeen löytyi mistäs muualta kuin sohvan alta. Eilen sitten kudoin tuon toisen sukan loppuun. Nyt mulla on tässä valmiina näin hienot, napakat ja täydelliset villasukat! Niin napakat kylläkin, että tuonne alle ei mahdu kuin ehkä sukkahousut, mutta mainiot sukat! Lankakin oli oikein miellyttävää neuloa ja pidän tuosta kuviostakin (täsmäsin, koska tyttärelle ei eriparisukat kelpaa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti